Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jak naporcovat kuře na několik částí? S námi to zvládnete
Zdroj: Pixabay, Rita

I když je v dnešní době snadné koupit si konkrétní část kuřete, kterou potřebujete, přesto je dobré vědět, jakým způsobem při porcování postupovat. Určitě se vám to dříve či později bude hodit. V následujícím článku se dozvíte několik praktických rad.

Koupě kuřete v celku se finančně vyplatí, co ale s celým kuřetem, pokud ho zrovna nemáte v plánu klasicky upéct? Můžete ho rozporcovat na několik částí a s nimi pak naložit podle potřeby. Nepotřebnou část zatím uložte do mrazničky, brzy ji využijete.

Základem je ostrý tenký nůž, ideálně vykosťovací

Kuře si rozporcujeme na prsa, křídla, stehna a kosti, které využijeme na polévku.

Teď už zbývá jen nějaký chutný recept. Nechte se inspirovat třeba tímto:

 

Komentáře

Přidat komentář

Přidat komentář

Další tipy a triky

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více