Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jak tvarovat košíčky z lineckého těsta: Vychytávky pro dokonalé tvary
Zdroj: Freepik

Košíčky jsou upečené mističky z lineckého, ořechového nebo jiného tukového těsta. Kousky těsta vkládáme a tvarujeme do kovových nebo silikonových formiček, ve kterých se hned pečou. 

Upečené a vychladlé košíčky jsou připraveny k naplnění, zdobení nebo k uschování na pozdější dobu. Košíčky pečeme v různých velikostech nebo je připravujeme k naplnění sladkými i slanými náplněmi. Poradíme vám, jak na tvarování.

Jak tvarovat těsto do tvaru košíčků

Poradíme vám čtyři způsoby tvarování košíčků:

Podívejte se s námi na přípravu kararamelových košíčků v našem videu:

 

Komentáře

Přidat komentář

Přidat komentář

Další tipy a triky

Marie

Nejnovější recepty Více