16 receptů na vydatná jídla s fazolemi: Vybrali jsme ty nejlepší a nejchutnější
Fazole jsou rostliny z čeledi bobovitých, které rostou jako pnoucí, tyčkové a keříčkové. Všechny varianty poskytují dlouhé lusky, plné semen. Mladé lusky jsou výborné jako zelenina, ze zralých lusků se pak vylupují barevné fazole.
Vyloupané fazole se pyšní různými barvami a vzory, velikostí, ledvinkovitými i kulatými tvary, ale po uvaření se liší i chutí - proto jsou tak oblíbené. Jejich jedinou vadou je nadýmavost, kterou lze minimalizovat díky koření a správné přípravě při vaření.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Ďábelské fazole
- Fazolovo-papriková pomazánka
- Fazolový věnec
- Bílé fazole nakyselo
- Trenčianské fazole s párkem
- Fazolové brownie
- Fazole na špeku s klobásou
- Houbovo-fazolová polévka
- Bůček s fazolemi
- Jednoduchý fazolový salát
- Španělské fazole se zeleninou a chorizem
- Fazolové placičky se sýrem
- Fazole na způsob chilli con carne
- Zdravé fazolové muffiny s rybízem
- Fazolový prívarok
- Pestrý fazolový salát
1/16
1/16
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
Komentáře