Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fazolové brownie

Luštěniny se stávají čím dál více populární při sladkém pečení. Napadlo vás někdy, že budete péct buchtu z fazolí nebo sušenky z cizrny? Toto fazolové brownie rozhodně stojí za zkoušku a nebojte, fazole v něm ani neucítíte.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 20 min

60 min (40 min příprava + 20 min tepelná úprava)

19. 7. 2021 18:46

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 551 kJ / 1 566 kcal
Bílkoviny42,96 g
Tuky95,52 g
Vláknina16,40 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 292 mg
Sůl0,62 g
Sacharidy125,35 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

* Brownie se vám po 20 minutách bude zdát syrové, ale nebojte se, ono během chladnutí zpevní. Není nic horšího než přepečené (vysušené) brownie.

* Můj instagram: https://www.instagram.com/miska.kulicka/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Suroviny: fazole červené, olej kokosový, máslo arašídové, cukr třtinový, vejce, kakao, mouka mandlová, čokoláda hořká, kypřící prášek

TopRecepty.cz

Fazolové brownie

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gA89