Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 706 kJ / 1 125 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,70 g |
Tuky | 4,30 g |
Vláknina | 54,60 g |
Cholesterol | 6 mg |
Sodík | 52 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 169,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolový prívarok
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPoP
Moje poznámka
Fazolový prívarok
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPoP
Nejnovější recepty
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 8 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 11 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 13 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 15 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 18 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno 20. 10. 2025 20:08:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 6 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 8 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 8 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 8 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 8 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 9 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 9 hodinami
Rajská omáčka (jednoduchá a rychlá)
VeronikaRob před 9 hodinami
Vločkový nákyp s jablky neboli jablkový vločkovec
Masulka1967 před 11 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
FranTisket před 11 hodinami
Tématické fráze:
pryvarok,
fazulovy privarek,
fazolovy privarek,
fazole recept,
fazole po hustu,
fazulovy pryvarok,
fazulovi pryvarok,
prívarky,
fazole privarek,
bosch mum recepty,
fazole na kyselo s karbanátky,
fzolw rcpty,
vajickovy privarok s fazulou,
sosovicovy privarek,
co je to tekvice,
privarky z fazole,
fazolov,
bila fazula přivarek,
fazolový prývarok,
zapečené těstoviny s fazulou
Suroviny:
fazole,
bobkový list,
pepř černý,
sůl,
cukr,
ocet,
mouka hladká,
mléko
Komentáře (1)