uvařila 6. 8. 2013 19:33
musaka v troubě
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 8. 2013 19:33
musaka v troubě
maso hovězí mleté, cibule, česnek, víno bílé suché, skořice mletá, lilek, cuketa, sůl, pepř, rajče, rajče loupané, bazalka čerstvá, olej olivový, máslo, mouka hladká, mléko, bobkový list, pepř černý, kůra citronová, sůl, pepř, brambory,
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
WHO zařadí sladidlo aspartam mezi nebezpečné látky. Je třeba pokračovat ve studiích, říká expertka Margit Slimáková
Pitný režim v létě? Nedostatek tekutin pomůže doplnit meloun, rajče i polévka!
Pasta a basta! Jak uvařit těstoviny jako Ital? Fíglem je dát je do vody ve správný okamžik a pak ihned zamíchat. Co ještě nepodcenit?