uvařil 18. 12. 2012 23:48
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 18. 12. 2012 23:48
rajče, paprika čerstvá červená, jablko, cibule, ocet, cukr krystal, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, pepř mletý, koření hřebíček, skořice celá, bobkový list, feferonka, sůl, konzervační přípravek
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Škvarkové pagáče mají maďarský původ. Toto pečivo se hodí připravit o masopustu i dalších slavnostních událostech
Sladké léto s Josefem Maršálkem: Slavný cukrář radí, jak na tu nejlepší bublaninu. Takhle bude krásně nadýchaná!
Kuchařem se stal omylem, pak ale vařil v čínské Šanghaji i v nejlepší restauraci světa. Šéfkuchař Ondřej Hutník nám prozradil, o čem ještě sní...