uvařil 12. 11. 2017 12:39
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 12. 11. 2017 12:39
olej olivový extra virgin, cibule, nať celerová, mrkev, česnek, rozmarýn čerstvý, petrželka, maso hovězí mleté, sůl, pepř mletý, víno červené suché, vývar hovězí, těstoviny špagety
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Jak poznat zralý a nezkažený ananas? Kondici prozradí listy i vůně. Skladování doma pak pomůže trik s ananasovou šťávou
Holka u plotny radí: Farářská polévka s vaječnými nočky voní čerstvou zeleninou a kmínem a chutná fantasticky
Vejmrda neboli jablečný křen se na podzim skvěle hodí: Dva způsoby, jak připravit tradiční české jídlo