uvařil 9. 2. 2012 10:54
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 9. 2. 2012 10:54
hovězí zadní, slanina anglická, cibule, víno červené, vývar, houba hřib, bobkový list, koření nové koření, jalovčinky, pepř celý, tymián, sůl, česnek, rýže předvařená, čočka, mražený hrášek s mrkví
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Pečeme s Ivou: Jak kyne těsto s omládkem, jak s babiččiným kváskem a co je to poliš?
Jak na jahodovou merendu? Tuhle staročeskou omáčku ze tří surovin zvládnete v okamžiku. Na knedlících je dokonalá
Skladujeme cukroví: Linecké do plechové krabice, perníčky do papírové, a aby byly vláčné, přidáme k nim jednu ingredienci