uvařil 10. 7. 2019 12:53
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 10. 7. 2019 12:53
brambory, kapusta, cibulka jarní, česnek, slanina anglická, klobása pikantní, paprika sušená sladká, paprika sušená uzená, majoránka, sádlo, mouka, vývar, sůl, pepř
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Francouzské středověké hostiny: Na talířích z tvrdého chleba se podával pečený páv či zvěřina, zeleninou šlechta opovrhovala
Holka u plotny radí: Jak na nejlepší žemlovku? Zkuste to bez rohlíků a přidejte smetanu a rum!
Kaviár pro chudé: Slavná texaská specialita voní koriandrem a kaviár jen připomíná. Jak ji připravit?