uvařila 17. 10. 2011 11:12
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 10. 2011 11:12
křídla kuřecí, sůl, paprika sušená pálivá, olej, kečup sladký, protlak rajčatový, ocet, omáčka sojová, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá zelená, mrkev, cibule šalotka, česnek, zázvor čerstvý, cukr, solamyl
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 15. 6. 2024 08:37
Přidáno 14. 6. 2024 17:05
Přidáno 14. 6. 2024 16:29
Nejlepší borůvkový koláč na světě: Dokonalému výsledku pomůže máslo, skořice i správná drobenka
Do originálního receptu na kuřecí perkelt patří jen 5 surovin. Vylepšení vývarem nebo protlakem nám Maďaři jistě odpustí
Pomazánka Palivec podle ČSN z roku 1964: Tvaroh vyšlehaný s pivem potřebuje čas na propojení s feferonkami