uvařila 17. 8. 2014 13:54
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 8. 2014 13:54
korpus, vejce, cukr, mouka polohrubá, olej, čokoláda hořká, kakao, kypřící prášek, mléko, máslo, pudink vanilkový, mléko, rum, čokoláda hořká, korpus, krém máslový, marmeláda, rum, marcipánová modelovací hmota, potravinářské barvivo, špejle
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
Řídká kaše bryja, prastaré jídlo Slovanů i Keltů, je vynikající s hruškami a s jablky. Vylepšíme ji smetanou nebo oříšky
Skromná kuchyně: Chlebová polévka, vydatná omeleta nebo slaný či sladký koláč. Staré pečivo do koše určitě nepatří
Jahody se šlehačkou: Královská delikatesa je už 150 let oficiálním dezertem Wimbledonu. A platí pro ni tahle přísná pravidla