uvařila 19. 8. 2017 11:51
Polévka z červené čočky, rajčat a pórku.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 8. 2017 11:51
Polévka z červené čočky, rajčat a pórku.
čočka červená, cibule, česnek, rajče, koření garam masala, zázvor čerstvý, máslo, vývar zeleninový, šťáva citronová, smetana zakysaná, sůl
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 1. 5. 2024 13:14
Jak na hedvábná míchaná vejce podle Jamieho Olivera? Slavný šéfkuchař doporučuje začít lžičkou másla a včas sundat pánev ze sporáku
Ta nejlepší velikonoční nádivka: Co v ní nesmí chybět a jak ji připravit, aby chutnala přímo božsky
Velikonoce ve Španělsku: Stolům vévodí jehněčí, salámy i speciální zdobený moučník. Jak jej připravit?