Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Nejrychlejší kuře na paprice máte na stole do 30 minut: Stačí zvolit správný druh masa i přílohy, pozor na použití smetany
jan.alois uvařil 16. 5. 2020 10:34 Pstruzi v papilotě (zabalené jako dopis v pečícím papíru) 0 0 Přidat bylinky Okomentovat
Video Nepovedené záběry z kuchyně aneb Když knedlík padá, poleva se vylévá a soli je víc než v solném dole
Rychlé jablečné tyčinky: Listové těsto skvěle doplní jablečná přesnídávka a snadný dezert lehce zvládne i začátečník nebo děti