uvařila 23. 6. 2015 13:18
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 6. 2015 13:18
prsa kuřecí, sojová omáčka světlá, omáčka worcesterová, med tekutý, víno bílé, česnek, zázvor čerstvý, koření pěti vůní, sůl, solamyl, bílek, mrkev, zelí bílé, cuketa, paprika čerstvá červená, pórek, vývar masový, olej
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Houbová polévka se připravuje na Vánoce třeba na Valašsku. Zkuste její snadnou verzi s nočky, chutná skvěle
Uvařili jsme knedlík podle receptu Martina Peciny, vítěze MasterChef Česko: Díky jedné ingredienci je jídlo úplně geniální
Jak využít úrodu višní? Vyrobte omamně voňavý likér, pralinky nebo výborný sós k sýrům