uvařila 3. 1. 2012 19:37
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 1. 2012 19:37
kýta vepřová, banán, koření kari, koření grilovací, sůl, pepř, sýr eidam, cibule, slanina anglická, smetana ke šlehání
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 24. 4. 2024 15:15
Karamelové burisonové hrudky se rozplývají na jazyku. Nejdůležitější je správně připravit karamel a pak nechat hrudky ztuhnout
Klasický okurkový salát podle ČSN: Typickou sladkokyselou chuť zajistí správný poměr vody, octa a cukru
První rande může totálně pokazit i špatně zvolené jídlo. Tabu by měly být nejen špagety a česnek