uvařila 3. 1. 2012 19:01
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 1. 2012 19:01
houba růžovka, cibule, cibulka jarní, rajče, paprika čerstvá bílá, paprika sušená sladká, protlak rajčatový, bujón houbový, bujón hovězí, sůl, pepř, kmín drcený, olej, smetana, mouka polohrubá
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 4. 5. 2024 06:45
Přidáno 3. 5. 2024 19:49
Přidáno 3. 5. 2024 17:11
10 jídel, která zvládnete levou zadní: Menu od polévky až po dezert nejen pro začátečníky
Historie chleba: Z pšenice se původně dělala jen kaše, později byl bílý chléb symbolem bohatství a ten tmavý byl určen pro chudé
Kuře pečené na kysaném zelí: Chutná jako kachna, není ale tak tučné a připravit ho snadno zvládne i začátečník