uvařila 22. 10. 2008 12:08
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 10. 2008 12:08
fazole, sůl, zelí bílé, mrkev, okurka čerstvá, paprika čerstvá červená, pórek, cibule, olej olivový, ocet balsamiko, hořčice, pepř mletý
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Jitrnice s kysaným zelím a bramborem: Jitrnice je třeba včas vyndat z lednice, obalit v mouce a zelí správně ochutit
Byliny v kuchyni: Vyrobte si blahodárný med z krásné pampelišky
Pěstovat se dá v čemkoli a kdekoli. Udělejte si minizahrádku ze starých nákupních tašek nebo z pytle od brambor