Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jogurtová buchta "straciatella"

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

janusa

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 766 kJ /
4 007 kcal
Bílkoviny80,51 g
Tuky144,64 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 299 mg
Sodík 446 mg
Sůl1,59 g
Sacharidy588,38 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Smícháme si vejce, mléko, olej a jogurty, postupně přidáváme cukr, vanilku, mouku s práškem do pečiva. Nakonec nastrouháme čokoládu a vlijeme do vymazané a vysypané formy. Krok 2: Nazdobíme ovocem a pečeme při 180°C asi 1 hodinku. Krok 3: Vychladlé posypeme moučkovým cukrem nebo k lepší příležitosti ozdobíme šlehačkou.

Zveřejněno 12. 6. 2010

Poznámka autorky janusa

Místo čokolády můžeme použít i 2 lžíce kakaa a je to také moc dobré. Nebo zkuste přimíchat někdy i asi 80g capuccina a máte mňamku ke kávičce.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RP5q

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RP5q

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Já dneska zkusila z cappuccina a musím říct že je výborná:yes:

ano velice pěkné já mám ráda jogurtové nebo kefírové buchty a právě jsem přemýšlela že bych zkusila z kapučína také uděluji 1+

Tak já dneska pekla taky tuhle jogurtovou buchtu ale s ovocem :-D:-D (borůvky, liči a hroznové víno), jinak tohle :-p:-p:yes::yes:

Moc hezky naaranžované:-*:yes:+3

:yes:+2

:-p vypada to dobře

Tématické fráze:
jogurtová buchta, buchta z jogurtu a polohrubé mouky, hroznová buchta, jogurtová buchta s ovocem, buchta z hroznového vína, řezy straciatella, strachatela, straciatella, buchta z activie, jogurtove rezy straciatella, hroznové víno buchta, jogurtová, buchta s jogurtem a šlehačkou, buchta hroznové víno, jogurtová buchta se šlehačkou, buchta z jogurtového mléka, jogurtový koláč s kakaem, buchta z vína, jogurtová jablečná buchta, buchta s jogurtem

Suroviny:
mouka polohrubá, cukr moučkový, mléko, olej, vejce, cukr vanilkový, prášek do pečiva, jogurt bílý, čokoláda, kompot mandarinkový

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu