Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 60 359 kJ / 14 426 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,41 g |
Tuky | 488,29 g |
Vláknina | 46,55 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 614,22 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Svatojánská ořechovice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4zzx
Moje poznámka
Svatojánská ořechovice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4zzx
Nejnovější recepty
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 2 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 2 hodinami
Tagliatelle se špenátem, kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Cottage pizza s celozrnnou moukou
Přidáno před 8 hodinami
Minimuffinky
Přidáno před 20 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rebarborový koláč
tara23 před 31 minutami
Mechový dort (se špenátem)
Natkaaa před 1 hodinou
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Makupari před 2 hodinami
Strouhaná buchta II
Xsaxana před 2 hodinami
Strouhaný koláč II
Xsaxana před 2 hodinami
Cajunské kuřecí kousky se zeleninou a těstovinami
Coolbins před 3 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 3 hodinami
Maso po Sečuánsku
ErikaBak před 4 hodinami
Pochoutkový salát II
Lasagnesesyrem před 6 hodinami
Domácí pletýnky
Zinzi před 6 hodinami
Tématické fráze:
ořechovice,
recept na orechovici,
orechovice navod,
nejlepší ořechovice,
recept na domací ořechovici,
ořechovice recept,
jak se dělá ořechovice,
ořechovice ze zelených ořechů,
jak udělat ořechovici,
jak vyrobit ořechovici,
výroba ořechovice,
ořechovice s medem,
recept ořechovice,
výroba domací ořechovice,
návod na ořechovici,
recept na vyrobu orechovice,
domácí ořechovice recept,
ořechy na ořechovici,
orechovica,
domácí ořechovice
Suroviny:
ořechy vlašské,
líh,
voda,
zázvor,
skořice celá,
badyán,
cukr,
voda
Komentáře (5)
Dekuji