Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 671 kJ / 1 356 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,22 g |
Tuky | 61,70 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 176 mg |
Sodík | 105 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 165,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nové brambory se šlehačkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xvr
Moje poznámka
Nové brambory se šlehačkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xvr
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 7 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 11 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno 4. 5. 2025 19:25
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Mac and cheese" po česku
Rici_CZG před 1 hodinou
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 4 hodinami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 4 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 5 hodinami
Prošívaná deka
sikulka131 před 6 hodinami
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 6 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 6 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 7 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 7 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 8 hodinami
Tématické fráze:
recepty z nových brambor,
brambory na šlehačce,
slehackove brambory,
pečené brambory se šlehačkou,
brambory ve šlehačce,
nove recepty,
recept z novych brambor,
zapečená krkovice se šlehačkou a brambory,
co uvařit z nových brambor,
nové brambory opečené na másle,
nové brambory-recepty,
branbory.se.sslehackou,
maso zapečené s bramborem a šlehačkou,
zapečené nové brambory,
zapecene brambory na slehacce,
příloha brambory recept,
vaření nových brambor,
maso a nove brambory,
pecene brambor se slehackou,
vareni se slehackou
Suroviny:
brambory,
sůl,
máslo,
petrželka,
šlehačka
Komentáře (5)