Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kupte si obě naše kuchařky za 449 Kč (ušetříte 129 Kč)!

Do obchodu

Nové brambory s rozhudou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 3. 2011 19:19

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie5 226 kJ / 1 249 kcal
Bílkoviny59,67 g
Tuky12,78 g
Vláknina23,46 g
Cholesterol 40 mg
Sodík 383 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy212,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Slávek

2. 7. 2012 16:57

A víte na co jsem přišel? Syrové brambory nastrouhám/na speciálním ale dnes už známém struhadle/ na hranolky, zpravidle je nechám trochu vyloužit, to když je hned nevařřím, a dám do papináku, poklicí uzavřu jen na několik minut,a pak to hlídám, aby se mi brambory netozvařily, když se rozvaří , jsou to štouchané brambory.Ale hlídám, aby byly tak akorát, zcedit, chvíli nechám v papináku prohřát, přidám kousek másla a promíchám. Ale těžko se jí vidličkou a nočem, tak je jím jako na vojně lžící, hlavně, že mi to chutná

Lentilka

6. 4. 2011 11:11

U nás všichni milují podobnou formu. Brambory ve slupce (i bez) dám do alobalu po jedné a osolím. Dám na samotný rošt a peču tak 3/4 hoďky. Vyndám z alobalu, rozkrojím do kříže a zaleju zakysanou smetanou, smíchanou z nastrouhanou salátovou okurkou, česnekem a solí. K tomu podmáslí popř. petrželka a je to rychlá a chutná véča, anebo brambory zase trochu jinak jako příloha k minutkám. Posílám bodík a chválím!:yes:

monikaK

30. 3. 2011 13:35

:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

Pajaja

30. 3. 2011 13:28

Opravdu, stará dobrá klasika. :yes:

Klariska

29. 3. 2011 12:04

Recept na který mi jeden bod prostě nestačí, prostá a chutná klasika, která mě vrací do dětství :yes::-K.

Simona Skolakova

29. 3. 2011 08:51

Jana Remkova:no tak to je dobrý:-D:-D:-D:yes:

magdalenka

29. 3. 2011 08:46

U nás na Slov. sa to tiež varí, ale nepoznám ľudový názov českej rozhudy. Iba si ten tvaroh zamiešame so smotanou, pridáme pažítku alebo medveďa a osolíme, okoreníme.
:yes:

spagetka

29. 3. 2011 08:28

Taky rozhudu miluju, a nedávám majonézu,ale hooodně bylinek (mezi jinými i špetku libečku;-)):-p:yes:

JanaDorazinova

29. 3. 2011 08:27

Simona Kucerova: ty brďo, já četla "ROZHUBA":-D:-D:-D

Simona Skolakova

29. 3. 2011 07:20

Moc pěkný receptík,takový jarní:-p;-)určitě vyzkouším u nás se jedli brambory s máslem a pažitkou a tak rozhudu neznám,ale líbí se mi a tak určitě udělám.;-):yes:+1

JanaDorazinova

28. 3. 2011 22:27

Tyhle brambory bych si dala hned!!:-p Ale zkusím, až budou nové.;-):yes:

Eliza

28. 3. 2011 20:37

Babička také dělala rozhudu bez majonézy a tvaroh ředila mlékem nebo smetanou. S majonézou je to sice kaloričtější, ale zase to lépe "klouže do krku" a dobře ochutí. Už ani nevím, jak jsem na tuhle inovacipřišla, ale u nás chutná...

zizala

28. 3. 2011 20:14

Až když čtu komentář Marušky, všimla jsem si té majonézy - u nás taky bez ní;-)

maris

28. 3. 2011 20:11

Patří to i k mým velmi oblíbeným jarním jídlům, už se taky moc těším, rozhudu ale dělám bez majonézy;-):-)

Eliza

28. 3. 2011 20:01

Děkuju :-K, váhala jsem, jestli tento jednoduchý jarní recept, který jsem dnes vařila, přidat... Ale kupodivu jsem tu nenašla ani rozhudu...tak třeba se bude někomu hodit a někomu připomene oblíbenou jarní večeři, jako Žížulce...
Taky se už tolik těšíte na Velikonoce?:-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nové brambory recepty nové brambory rosti s rozhudou nové brambory recept recept nove brambory recepty z nových brambor bramborové rosti s rozhudou rozhuba nové brambory recepty tvaroh pomazanka z tvarohu k novym bramboram pomazánka s rozhudou pečené brambory s rozhudou jidla z novych brambor nové brambory s pazitkou nové brambory ve slupce nové brambory s...... křapance z novych brambor recept novy bramborrecept rozhuda s koprem recept brambory jedle

Suroviny: brambory rané, tvaroh měkký, majonéza, česnek, pažitka, cukr, sůl

TopRecepty.cz

Nové brambory s rozhudou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nYk7