Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Medailonky s cornflaky

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Margot Margot

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 071 kJ /
734 kcal
Bílkoviny25,50 g
Tuky32,85 g
Vláknina10,00 g
Cholesterol 569 mg
Sodík 6,67 g
Sůl18,42 g
Sacharidy79,09 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Medailonky opečeme zvolna na másle po obou stranách. Krok 2: Škrob smícháme s mletým chilli a novým kořením a ve směsi obalíme opečené medailonky.
Poté je přendáme do rozšlehaných vajec a nakonec je obalíme v drcených cornflakách. Krok 3: Smažíme je dozlatova.

Zveřejněno 9. 7. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Medailonky s cornflaky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9xJ

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Medailonky s cornflaky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9xJ

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

u nas sme mali pred rokmi ducha...a on robil napr. take veci, ze popisal postelnu plachtu zelenou fixkou.

Maris, to budou asi skřítkové, mají náladičku a dělají si srandu.:-D:-))

Merylas - u vás asi straší:-O:-?:-D:-D

Maris, tvůj receptík jsem si pamatovala a věř, že jsem chtěla včera taky nějaký ten řízeček takhle udělat, ale prostě přes noc se ztratil celý pytlík s lupínkama :-D Tak někdy příště:-D

Já je dělám takto http://www.toprecepty.cz/recept/1684-krupave-rizky..., myslím, že je to jednodušší:-)

Oldo, blanšírovat se to asi nebude, si myslím, když je v receptu že se to má opéct na másle. Připadá mi to předpřipravení zbytečné, kuřecí masko je hned hotové, zvlášť prsa, já měla ty stehenní řízky a taky dobrý, jen je fakt, že to brzy začíná tmavnout, takže opravdu zvolna. To -zvolna- píšu pro ty, co ještě nedělali :-D

To je divný recept! Asi se to má v té vodě banšírovat, ale proč? Já to dělám jako Merylas.

Použila jsem kuřecí stehenní řízky, dobře rozklepala , poprášila solamylem se solí a kořením, použila jsem hotovou směsku koření na kučecí maso. Pak vložila do rozšlehaných vajec a do drceným kukuřičných lupínků. Smažit se musí volněji, řízky jsou křupavé. Použila jsem více solamylu než je uvedeno v receptu, v jedné lžičce se toho moc neobalí a voda nevím kde se přidává, já ji tak nějak nepotřebovala na nic. Jedině snad do vajíček, ale ty jsem neředila, jinak :yes:

Tématické fráze:
řízky obalené v cornflakes, kuře obalené v cornflakes, rizky obalene v lupinkach, řízky v kukuřičných lupínkách, kuře cornflakes, kuřecí maso v corn flek, kure v cornflake, kuře s cornflaky, řízky obalené v kukuřičných lupínkách, řízek v cornflake, kuře cornflake, kuřecí maso v kukuřičných lupínkách, kuřecí maso v corn flakes, kure v cornflakes, kuřecí řízky obalené v lupínkách, řízky s cornflake, kuřecí v cornflake, kuřecí maso v cornflake, kureci rizky v kukuricnych lupinkach, kuřecí maso v cornflakes

Suroviny:
prsa kuřecí, voda, sůl, máslo, corn flakes, vejce, škrob, chilli, koření nové koření mleté, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu