Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čína s rýžovými nudličkami a rýží

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

lenka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie502 kJ /
120 kcal
Bílkoviny3,90 g
Tuky1,20 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 15 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy21,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na kousky pokrájíme balíček kuřecích řízků, lehce osolíme, opepříme a posypeme solamylem, necháme v lednici alespoň 2 h odpočívat. Krok 2: Mezitím pokrájíme červenou papriku nebo kápii na malé kousíčky, podle chuti i zelenou papriku. Na podzim ráda vařím z cukety, proto ji můžete taky použít. Krok 3: Tento oběd trvá zhruba 3/4 hodiny, proto stačí na přípravu jen pár minut. Krok 4: Rýži uvaříme podle návodu na obalu, dávám do vody oloupanou cibuli s 2 hřebíčky. Krok 5: Na trochu rozpáleného oleje nasypu masíčko, orestuji do hněda, přidám worčestrovou omáčku, zeleninu a ještě osmažím. Krok 6: Aby bylo kuřecí maso opravdu opečené, ještě ho trochu podliji kapkou vody a po vypečení přisypu připravené rýžové nudle.

Zveřejněno 20. 3. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ooK

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ooK

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Ty nudle nevaříš předem? Na většině-co se mě dostaly do ruky-je upozornění ovařit a vylít vodu, pak dát až do pokrmu...

Tématické fráze:
čína recept, recept na čínu, recepty cina, příprava číny, recept čína, recepty na čínu, čína recepty, příprava rýžových nudlí, rýže s čínou, vepřova čina, kuřecí nudličky čina, recepty-čina, receptycina, vepřová čína s nudlemi, jak pripravit činu, priprava na cinu, čína z kuřecího masa, kuřecí nudličky s rýží, vaření rýžových nudlí, recepty s ryzi

Suroviny:
řízky kuřecí, paprika čerstvá červená, kapie, paprika čerstvá zelená, omáčka worcesterová, nudle rýžové, olej, pepř, sůl, rýže, cibule, koření hřebíček

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu