Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 932 kJ / 1 657 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,48 g |
Tuky | 51,22 g |
Vláknina | 22,70 g |
Cholesterol | 69 mg |
Sodík | 1,38 g |
Sůl | 3,03 g |
Sacharidy | 226,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagety s ostrou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B12
Moje poznámka
Špagety s ostrou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B12
Nejnovější recepty
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Přidáno před 6 hodinami
Bábovka z cukety
Přidáno před 6 hodinami
Losos se žampiony a brokolici v asijské omáčce
Přidáno před 6 hodinami
Meruňková zmrzlina s tvarohem a toppingem
Přidáno před 17 hodinami
Meruňkový páj
Přidáno před 20 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 35 minutami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 1 hodinou
Hovězí na divoko pro pamětníky
Jan Nemec před 1 hodinou
Tvarohová bublanina s ovocem
brtna před 1 hodinou
Křupavé wrapy z HF
rrobuluss před 1 hodinou
Chleba bez hnětení
HejMira před 2 hodinami
Plněné papriky
Vytvarnik před 2 hodinami
Utopenci - nejlepší co známe
NikaPo před 2 hodinami
Jemná rybí pomazánka
Valis před 3 hodinami
Rybí pomazánka moje
Valis před 3 hodinami
Tématické fráze:
omáčka na špagety s uzeninou,
zeleninová omáčka na špagety,
tomatová omáčka na spagety,
špagety s uzeninou,
recept na špagety,
omáčka na špagety,
spagety aglio oglio,
rychlá omáčka na těstoviny,
aglio oglio,
omáčka na špagety recept,
sirova omacka na spagety,
aglio oglio recept,
houbová omáčka na smetaně pohlreich,
houbová omáčka pohlreich,
ostré těstoviny,
ostrá omáčka na těstoviny,
rychla omacka ke spagetam,
špagety recept,
omáčky recepty,
spagety recepty
Suroviny:
těstoviny špagety,
bůček uzený,
olej,
cibule,
protlak rajčatový,
chilli paprika čerstvá,
sůl,
sýr strouhaný
Komentáře (5)