Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 137 kJ / 1 467 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,28 g |
Tuky | 10,98 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 110 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 297,40 g |
Postup přípravy
Je dobré pohlídat konec míchání a rychle, ale opatrně vytáhnout háky.
Zveřejněno 20. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smetanová buchta s jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q99p
Moje poznámka
Smetanová buchta s jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q99p
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 1 hodinou
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 13 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 14 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 23 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč
jalamo před 25 minutami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 35 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 1 hodinou
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 2 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 2 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 5 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 5 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 11 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 12 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 12 hodinami
Tématické fráze:
smetanova buchta,
smetanova buchta s jablky,
buchta s jabkama,
jablková buchta z pekárny,
jablkova buchta v pekárně,
jablková buchta s pudinkem,
americká buchta s jablky,
medová buchta z pekárny,
buchty s jabkama,
buchta s jablkama,
buchta s jablky pro domácí pekárnu,
dobrá buchta s jablky,
moc dobrá buchta s jablkama,
americká buchta s jablky domaci pekarna,
dobrá buchta s jabkama,
dobrou buchtu s jabky,
peceni s jabkama,
buchta smetanova,
smetanová buchta s s jablky,
jablková buchta z domácí pekárny
Suroviny:
šlehačka,
vejce,
cukr,
cukr vanilkový,
pudink vanilkový,
jablko,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
skořice
Komentáře (6)
Olga Urvalkova: Oli, vadí kostka?