Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 671 kJ / 1 356 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,22 g |
Tuky | 61,70 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 176 mg |
Sodík | 105 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 165,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nové brambory se šlehačkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xvr
Moje poznámka
Nové brambory se šlehačkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xvr
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 3 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 4 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 7 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 8 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 16 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocné tvarohové knedlíky
Veronikalll před 1 hodinou
Thajské curry
Trol60 před 1 hodinou
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 4 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 4 hodinami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 4 hodinami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 5 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 5 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 5 hodinami
Tématické fráze:
recepty z nových brambor,
brambory na šlehačce,
slehackove brambory,
pečené brambory se šlehačkou,
brambory ve šlehačce,
nove recepty,
recept z novych brambor,
zapečená krkovice se šlehačkou a brambory,
co uvařit z nových brambor,
nové brambory opečené na másle,
nové brambory-recepty,
branbory.se.sslehackou,
maso zapečené s bramborem a šlehačkou,
zapečené nové brambory,
zapecene brambory na slehacce,
příloha brambory recept,
vaření nových brambor,
maso a nove brambory,
pecene brambor se slehackou,
vareni se slehackou
Suroviny:
brambory,
sůl,
máslo,
petrželka,
šlehačka
Komentáře (6)