Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 073 kJ / 2 647 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 349,70 g |
Tuky | 138,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 935 mg |
Sodík | 3,94 g |
Sůl | 9,96 g |
Sacharidy | 1,43 g |
Postup přípravy
Krok 1: Slaninu a sýry si nakrájíme na kostičky a smícháme v misce.
Krok 2: Do očištěných prsíček si nařízneme kapsu, kterou naplníme připravenou směsí sýrů a slaniny. Otvor do kapsy spíchneme jehlou. Kdo si nařízl větší díru, tak může omotat nití, ale jehla se na talíři lépe vyndavá.
Krok 3: Připravené kapsy osolíme, opepříme a prudce opečeme z obou stran na rozpálené olivovém oleji.
Krok 4: Opečené maso vyndáme a ve výpečku osmahneme mouku, kterou po chvilce podlijeme vývarem nebo vodou a dobře rozmícháme do hladké šťávy.
Krok 5: Maso vložíme zpět, cca 10 minut podusíme. Podáváme s oblíbenou bramborovou přílohou a čerstvou zeleninou nebo salátem. Dobrou chuť.
Zveřejněno 28. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí kapsa "3 smrady"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yyo9
Moje poznámka
Kuřecí kapsa "3 smrady"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yyo9
Nejnovější recepty
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 2 hodinami
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 2 hodinami
Plněné cuketové květy
Přidáno před 3 hodinami
Pizza košíčky
Přidáno před 9 hodinami
Švestková povidla s kořením
Přidáno před 23 hodinami
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohové řezy - hrnečkové
Vytvarnik před 1 hodinou
Jablečné koláče
Merylas před 2 hodinami
Aljašská treska s koprovou omáčkou
ZboSy před 2 hodinami
Vaječný salát s řapíkatým celerem
ZboSy před 2 hodinami
Rychlovka z krabích tyčinek
Klar98 před 2 hodinami
Pomazánka z hokkaido dýně, s pažitkou a křenem
ZboSy před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Houska68 před 2 hodinami
Rajčatový salát s hermelínem a šunkou
Matlasak před 2 hodinami
Kynuté těsto na cokoli
Nadezda76 před 5 hodinami
Vepřová kýta na slanině a majoránce
lidunka76 před 5 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí kapsa,
kuřecí kapsa recepty,
romaduzek,
kureci kapsa recept,
smrady,
hermadůžek,
kapsa z bramboraku,
sýr romadůrek,
kuřecím kapsa,
kuřeci kapsa s romadur,
smrad,
syr romaduzek,
maso kuřecí smrad,
kuřecí kapsa s eidamem,
česnek a smrad,
romaduzek recept,
dobra kureci kapsa recept,
maso 3 smradů,
vynikající kuřecí kapsa,
recepty kuřecí kapsa
Suroviny:
prsa kuřecí,
slanina anglická,
sýr niva,
sýr romadůžek,
sýr tvarůžky kulaté,
sůl,
pepř,
olej olivový extra virgin,
mouka hladká,
voda
Komentáře (28)
Maris, jestli vidím dobře, tak ne "romadůrek", ale "romadůžek", ale taky neznám!!
Maris - romadůžek je jemnější a není tak ostrý jako ostatní zrající sýry. Ten dokážu sníst i samotný s chlebem. Kupuju ho v Makru (balení po 4 ks)
Romadůžek vůbec neznám, nejdřív jsem si myslela, že je to překlep a má být Romadůrek
akorát nerozumím tvé poznámce...po delší době..