Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 621 kJ / 626 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,59 g |
Tuky | 27,89 g |
Vláknina | 21,42 g |
Cholesterol | 907 mg |
Sodík | 397 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 49,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lečo, ukradený recept
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QRPZ
Moje poznámka
Lečo, ukradený recept
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QRPZ
Nejnovější recepty
Smetanová polévka s květákem a kořenovou zeleninou
Přidáno před 5 hodinami
Cukeťák
Přidáno před 6 hodinami
Korejský salát z okurek
Přidáno před 23 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno 17. 7. 2025 12:21:38
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno 17. 7. 2025 07:54:17
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Panenkové medailonky dušené na špeku a cibuli
Debackey před 1 hodinou
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Terrana před 1 hodinou
Koprová polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Bublanina
veronika812 před 2 hodinami
Kuřecí řízek s Nivou a jarní cibulkou
Zazie před 3 hodinami
Růžičky s tvarohovou náplní
olleg před 3 hodinami
Domácí chléb bez hnětení
boomgo před 3 hodinami
Tyrolské Gröstle
Fitulka před 4 hodinami
Asijský pikantní zelný salát
jana 5051 před 4 hodinami
Cuketová krémová polévka
Boxiska před 4 hodinami
Tématické fráze:
lečo recept,
recept na lečo,
zeleninové lečo bez zavařování,
lečo labužník,
top recepty leco,
top recept na lečo,
top recepty na lečo,
recepty z lečem,
leco,
top recepty zeleninové lečo,
zavařovani lečo bez cibule,
leco bez dusenia,
recept lečo zavařování,
recept leco 8 paprik,8 rajčat,
domácí lečo bez zavařování,
zavařování leča bez dušení,
recet na zeleninové lečo do sklenic,
recet na zeleninove leco,
labužník recepty lečo,
lečo zavařování recept
Suroviny:
paprika čerstvá zelená,
rajče,
cibule,
vejce,
tuk,
olej,
pepř,
sůl
Komentáře (4)