Postup přípravy
Zveřejněno 16. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Můj rumový hrnec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y5MA
Moje poznámka
Můj rumový hrnec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y5MA
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 14 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:21
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno 1. 5. 2025 04:13
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Makronky Danča
Malickakucharka před 24 minutami
Rebarborový koláč
JitkaJS před 1 hodinou
Ořechový chlebíček s čokoládou
Yanushka před 2 hodinami
Čočka na kyselo
el.mencl před 2 hodinami
Bramboračka se smetanou a sušenými houbami na maďarský způsob
Kamkara před 2 hodinami
Čokoládovo-banánové muffiny
Vitek2015 před 4 hodinami
Kedlubnový salát s vejci a medvědím česnekem
Krista56 před 5 hodinami
Domácí větrníky
Nanina před 12 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 14 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 15 hodinami
Tématické fráze:
ovoce naložené v alkoholu,
ovoce naložené v rumu,
nakládané ovoce v rumu,
ovoce nakládané v alkoholu,
nakladané třešně v alkoholu,
ovoce v rumu,
naložené ovoce v alkoholu,
naložený meloun v alkoholu,
ovoce v alkoholu,
nakládání ovoce do alkoholu,
meloun naložený v rumu,
nakládané ovoce v alkoholu,
nakládaní ovoce do rumu,
naložené ovoce,
tresne nalozene v alkoholu,
jak naložit ovoce do alkoholu,
naložený meloun v rumu,
švestky nakladane v rumu,
nakládaný meloun,
švestky naložené v rumu
Suroviny:
jahody,
třešně,
meruňky,
broskve,
mirabelka,
švestky,
hruška,
ananas,
pomeranče,
mandarinky,
Komentáře (29)
Ale ten hrnec je opravdu pěkný
Ahoj, to je svatá pravda a ještě jsou na krku vánoce,které i neumím bez rumu představit.
Nemám s tím zkušenost, vždy jsem používala pouze čerstvé.
Ahojky adelecko, chce to chladno, vyndala jsem jednu zeleninovou schránku z lednice a na to místo šoupla hrnec. Nejde o kvasinky, jde o to, aby to pěkně zrálo v chladu. U nás to fakt letos mělo úspech, servírovala jsem to v misce jako kompot včetně toho rumového nálevu, po dvou miskách byli všichni hodně veselí. Takže s tím šampusem nevím, ono to má opravdu grády. Přeji hezkou párty.
Madlina
jenom otázečka udržovat v pokojové teplotě kvůli kvasinkám, nebo šup s tím do lednice???