Postup přípravy
Krok 1: Naporcovaného pstruha nasolíme a obalíme v hladké mouce smíchané s kořením Tandoori Masala. Já jsem dala na 10 dkg hladké mouky 1 polévkovou lžíci koření.
Krok 2: Takto připravenou rybu osmažíme na oleji. Jako přílohu podáváme brambory upravené tak, jak je máte rádi.
Zveřejněno 27. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh ala Tandoori Masala
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X5p5
Moje poznámka
Pstruh ala Tandoori Masala
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X5p5
Nejnovější recepty
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 6 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 11 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 20. 12. 2025 12:19:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sekaná pečeně
bobnak před 1 hodinou
Pařížské řezy jednoduché
Koffi před 1 hodinou
Zapečené těstoviny s mletým masem a žampiony
jindrastec před 2 hodinami
Přírodní řízek z krůtího masa
Rabio před 2 hodinami
Candát po vsetínsku
Mirrika před 2 hodinami
Vepřové nudličky na černém pivu s žampiony
Martin91 před 2 hodinami
Oříškovočokoládová bábovka
Vmira před 2 hodinami
Vánočka moje oblíbená
Mirous před 3 hodinami
Babiččina kapustnica
Kajkajak před 3 hodinami
Šunkofleky
Kajkajak před 3 hodinami
Tématické fráze:
pstruh kuchynská úprava,
pstruh recepty,
kuchyňská úprava pstruha,
tandoori masala,
rybí masala,
koreni na pstruha,
kuřecí pika masala,
uprava pstruha,
ryba tandoori,
koření tandoori,
pstruh úprava,
pstruh kuchynská úprava peceny,
kuchynska upra pstruha,
kuchynska upra pstruha,
masala ryba,
tandoori masala ryba,
jak rožnit pstruha,
maso upravené s kořením masala,
kuchyňská úprava pstruha lososovitého,
ryba na tandoori
Suroviny:
pstruh,
sůl,
mouka hladká,
koření tandoori masalo,
olej
Komentáře (13)