Postup přípravy
Krok 1: Naporcovaného pstruha nasolíme a obalíme v hladké mouce smíchané s kořením Tandoori Masala. Já jsem dala na 10 dkg hladké mouky 1 polévkovou lžíci koření.
Krok 2: Takto připravenou rybu osmažíme na oleji. Jako přílohu podáváme brambory upravené tak, jak je máte rádi.
Zveřejněno 27. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh ala Tandoori Masala
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X5p5
Moje poznámka
Pstruh ala Tandoori Masala
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X5p5
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 21 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno 18. 6. 2025 08:02
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno 18. 6. 2025 07:59
Mini vaflový špíz
Přidáno 18. 6. 2025 05:00
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Knedlíky z tvarohového těsta
janatka před 23 minutami
Rychlá jemná pórková pomazánka
janatka před 25 minutami
Sýrové tyčinky
parikova.nikca před 1 hodinou
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
MillanM před 2 hodinami
Halušky se zelím a uzeným masem
chmelickova13 před 3 hodinami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
veronika_straka před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
chameleon před 3 hodinami
Cibulová polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 13 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 15 hodinami
Tématické fráze:
pstruh kuchynská úprava,
pstruh recepty,
kuchyňská úprava pstruha,
tandoori masala,
rybí masala,
koreni na pstruha,
kuřecí pika masala,
uprava pstruha,
ryba tandoori,
koření tandoori,
pstruh úprava,
pstruh kuchynská úprava peceny,
kuchynska upra pstruha,
kuchynska upra pstruha,
masala ryba,
tandoori masala ryba,
jak rožnit pstruha,
maso upravené s kořením masala,
kuchyňská úprava pstruha lososovitého,
ryba na tandoori
Suroviny:
pstruh,
sůl,
mouka hladká,
koření tandoori masalo,
olej
Komentáře (13)