Vepřová minutková Tandoori masala

k.radulka Kuchařka: k.radulka

2 porce Minutky 3 názory

Suroviny

2 plátky vykoštěné kotlety ( nebo s kostí)
1 kávová lžička Tandoori masala ( směs koření)
chilli
solamyl na obalení
1 polévková lžíce olivového oleje
sůl
1/2 dl mléka
špetka podravky
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Kotlety (pokud možno co nejtenší a neklepat, je to jedno z nejsušších mas vepřového a po naklepání se vysušuje) osolíme, okořeníme a obalíme v solamylu.

  2. Zprudka osmahneme, vyndáme maso na talíř a do výpeku na pánvi nalijeme mléko a špetku podravky, necháme přejít varem.

    Podlejeme kotletky na talíři a podáváme.

Poznámka

Příloha jsou plněné papriky s rýží a párečkem osmahlé na teflonové pánvi a chléb

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 8 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřová minutková Tandoori masala

Tématické fráze: minutky z vepřoveho masa recepty minutky z vepřového masa kotleta na přírodno tandoori masala minutka z vepřového masa vepřová kotleta na přírodno vepřové maso na přírodno recepty na minutky z vepřového masa tandoori masala recept kotlety na přírodno tandori masala tandoori recept veprove minutky masala recept vepřové kotlety na přírodno minutková kuchařka vepřové tandori minutka z kotlety minutkova kotleta tandoori masala recepty

Zapomněl/a jsem heslo