Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bublanina z kefíru

Nadýchaná bublanina plná ovoce, která je díky kefíru vláčná a vůbec není suchá. Vaječný likér bublaninu příjemně ochutí. Ovoce můžete přidat jakékoli dle chuti a sezóny. Dobrou chuť!

Hodnocení receptu je 4,6 (30×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Marta Marta

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

60 min (30 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 plech

pekáček 30x20 cm

1plech

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 975 kJ /
2 862 kcal
Bílkoviny66,97 g
Tuky112,76 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 1,08 g
Sodík 400 mg
Sůl0,83 g
Sacharidy382,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Troubu vyhřejeme na 170 °C. Krok 2: V hrnci rozpustíme máslo. Přidáme cukry, vejce, kefír a vaječný likér. Krok 3: Ušleháme dohromady, aby se všechny ingredience spojily. Krok 4: Poté přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva a opět promícháme. Krok 5: Vyložíme plech nebo pekáček pečicím papírem a nalijeme na něj těsto a posypeme nakrájeným ovocem. Krok 6: Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme na 170 °C přibližně 30 minut. Krok 7: Upečení vyzkoušíme vpíchnutím špejle (po vytažení z těsta musí zůstat špejle čistá, suchá, bez zbytků těsta).

TIP: Nejlepší recepty na bublaniny

Zveřejněno 4. 8. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bublanina z kefíru

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G6v8

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bublanina z kefíru

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G6v8

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (16)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Kefírové koláče a bublaniny celkově naše rodina má velice ráda. Jsou vláčné a vynikající. Recept tento je super a dávno vyzkoušený. S rybízem nemá chybu. :yes:

nemela jsem kefir, dala jsem acidofilni mleko, a misto ovoce marmaladu.:yes: fotka pridana

Právě peču :yes:

Tak jsem dnes vyzkoušela i s tím vaječným likérem, moc dobrá. :yes:

Moc dobrý recept, bublanina byla výborná!

:-k

Rychla a jednoducha! :) moc dobry recept! :):-K

moc pěkný kousek, a s tím likérem by to mohla být dobrota :yes:

Martičko Vaše bublanina neměla chybu:-p Vláčné těsto no prostě bombička, kde jeden bodík nestačí, ale i tak:yes::yes::yes:

bublaniny mám moc ráda a proto jsem si dovolila přidat další fotografie tentokrát s jahodami : ):yes:

:-p:-p:-p:yes::yes::yes::-)

Tématické fráze:
kefírová bublanina, kefírová bublanina s ovocem, bublanina s kefírem, bublanina z kefírem, recepty z kefíru, vláčná bublanina, kefír recepty, bublanina recept, třešnová bublanina s kefirem, moučník z kefíru, rybízová bublanina s kefírem, bublanina kefirova, kefírová bublaniny, recepty s kefírem, moučníky z kefíru, kynutá bublanina, kefír recept, kefírová bublanina recept, kefír, z kefíru

Suroviny:
mouka polohrubá, mouka hladká, cukr moučkový, cukr vanilkový, máslo, kypřící prášek do pečiva, vejce, kefír, likér vaječný, ovoce

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu