Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomazánka z uzené makrely s jarní cibulkou

Jednoduché věci bývají ty nejlepší. Stejné je to v případě této pomazánky. Stačí smíchat pár běžně dostupných surovin, vychladit a podávat na čerstvém pečivu, ozdobené kousky čerstvé zeleniny. A zdravá večeře je hotová.

Hodnocení receptu je 4,8 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 163 kJ /
756 kcal
Bílkoviny20,67 g
Tuky73,33 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 187 mg
Sodík 400 mg
Sůl0,87 g
Sacharidy3,33 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Makrely zbavíme kostí, nakrájíme na menší kousky, zakápneme citronovou šťávou. Jarní cibulky nakrájíme najemno. Krok 2: Všechny ingredience promícháme (nejlépe tyčovým mixerem) na jemnou pomazánku. Necháme vychladit. Krok 3: Mažeme na jednohubky nebo chlebíčky. Zdobíme čerstvou zeleninou.

TIP: Top 7: Oblíbené rybí pomazánky

Zveřejněno 28. 10. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LwBW

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LwBW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Dnes jsem opět dělala, jen jsem dala pomazánkové máslo, a přidala 3 lžíce smetany ke šlehání..je jemnější...:-)

mika59: díky za radu, příště moc ráda použiji tyčový mixer;-):-K:yes:

ivulinka: Ivanko děkuji, ta pomazánka byla dokonce z domácí uzené makrely a byla skvělá. Velké kosti vytáhnu a ty menší se rozmixují. :-K:-K
MarcelaPa: Děkuji ti ;-):-K

Na pomazánky jsem jak dělaná, z makrely jsem taky už dělala a zařekla se, že už nikdy, obírat ji od kostí bylo pro mě peklo. Tu tvoji bych si moc ráda namazala na jakékoliv pečivo:yes:

Dělám úplně to samou, proto mohu s klidným svědomím dát bodík. Je moc dobrá.:yes:

Tématické fráze:
pomazánka z uzené makrely, dietní pomazánka z makrely, pomazánka z makrely dietni, pomazánka z uzené makrely s celerem, pomazanka s makrelou a celerem, pomazánka z makrely, pomazánky recepty, recept na pomazánku z makrely, pomazanka z makrely dita, pomazanka z makrely s avokádem, pomazanka z makrely s celerem, rady pomazánka z makrely, pomazanka z makrely a redkvicky, domácí uzené, makrela pomazánka, uzená makrela v receptech, pomazanka z uzenych makrel, uzená makrela pomazánka, makrela uzená, pomazánka z uzený z makrely

Suroviny:
makrela uzená, cibulka jarní, lučina, hořčice pikantní, majonéza, šťáva citronová, sůl, pepř mletý

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu