Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Barbucha

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

LuciLuci

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Ve vodě vyšleháme vejce, přidáme mouku s kypřícím práškem, uděláme hustší těstíčko. Pokud děláme slané, přidáme vegetu, sladké cukr. Krok 2: Do rozpáleného oleje tvoříme pomocí naběračky placičky. Smažíme po obou stranách dozlatova.

Zveřejněno 26. 3. 2010

Poznámka autora LuciLuci

Nejlepší jsou barbuchy ještě teplé, rozkrojíme, mažeme máslem.

Mé oblíbené jsou pomazané s marmeládou. Ideální ke snídani.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Barbucha

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/z652

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Barbucha

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/z652

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (14)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Kolik té vody ? vajec a mouky a cukru?:D pro dvě osoby .
:-D

Radka Melicharová 2. 6. 2012 11:49
Je to docela dobré už jsem to zkoušela.Mnam

:yes:To musím vyzkoušet;-)

Během pěti minut hotové, ale i snězené :-D Segra se jmenuje Barča a u mě je to prostě Barbuch a jakmile ode mě slyšela o tomto receptu, vyžadovala se večeře! :-D Přidávám bod:yes:

Tohle vyzkouším!!!

je to takove ridsi testicko jako na halusky

Vapadá to užasně a asi i je.Ráda bych to skusila ale nevím kolik vody a kolik mouky tam dát.Prosím poraďte někdo.Děkuji moc

Jani Remková já říkám své dceři taky Barbucha:-D Jaňucha- Barbucha:-D:yes::yes:

Ahoj
Já to mám vyzkoušené s polohrubou moukou,ale myslim že hladkou taky nic nezkazíš :-D

:yes:+3

Já musím dát plus už proto, že tak přezdívám svou nejmladší vnučku "Barbucha":-)):yes::yes::yes:

Lucasinka, myslim ze jses v anglii vid, pokud se nemylim?

da se polohruba nahradit jinou moukou, nebo to bez ni nejde? vypada to uzasne a bodik uz je na ceste

Tématické fráze:
recept na langoše s kypřícím práškem, langoše s kypřícím práškem, houba barbucha, chléb s kypřícím práškem, chleba s kypřícím práškem, langase s kypricim praskem, té en cz nová, recepty na kazdy en, barbucha-recept, chleba z kypřícího prášku, lokse s praskem, langose recept s kypricim praskem, langoše se zakysanou smetanou s kypřícím práškem, domácí chléb s kypricim práškem, langoše s kypřícím práškem recept, barbucha houba, těstíčko s kypřícím práškem, placičky s kypřícím práškem, recept langoše s kypřicím práškem, té en cz nová recepty

Suroviny:
voda, vejce, mouka polohrubá, kypřící prášek, vegeta, cukr moučkový

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu