Grenadír
Grenadýr, neboli grenadýrský pochod, je jednoduché a syté jídlo z brambor, těstovin a cibulky, které si získalo oblibu svou nenáročností a skvělou chutí. Voňavá paprika a dozlatova opečená cibule dodávají pokrmu charakteristickou chuť.
Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 589 kJ / 3 009 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,98 g |
Tuky | 7,67 g |
Vláknina | 51,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 106 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 619,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Grenadír
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jr19
Moje poznámka
Grenadír
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jr19
Nejnovější recepty
Květákový nákyp
Přidáno před 10 hodinami
Drůbeží špízy s řapíkatým celerem
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové medailonky na zeleném pepři
Přidáno před 19 hodinami
Pečené papriky s mozzarellou
Přidáno před 21 hodinami
Kosmatice na sladko vhodné i pro diabetiky
Přidáno 19. 5. 2025 19:40
Párečky v těstíčku
Přidáno 19. 5. 2025 18:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Veraap před 11 hodinami
Guláš z multifunkčního hrnce
Nora. před 14 hodinami
Babiččina koprová omáčka
Sefiragold před 15 hodinami
Knedlík houskový jednoduchý a rychlý
Sefiragold před 15 hodinami
Mřížkový koláč - osvědčený
hana.jenikovska před 16 hodinami
Drůběží v peřině
Dadka0 před 18 hodinami
Roláda z BeBe sušenek
natalietiserova6 před 18 hodinami
Pikantní fazolková polévka s bramborem a koprem
limosek před 21 hodinami
Játrový sýr podle ČSN
19488 19. 5. 2025 21:02
Domácí vlašský salát
Sefiragold 19. 5. 2025 18:00
Tématické fráze:
grenadir,
granatir,
grenadir recept,
recept grenadir,
recept granatir,
granatir jidlo,
granatir recept,
recept granadir,
fliačky s bramborem,
zeleno fleky s houbami,
recepty ze starých brambory,
brambory s flekami a sladkou paprikou,
brambory s flekama,
granatir zapečený,
stouchane brambory s flekama,
staré uzenářské recepty
Suroviny:
brambory,
těstoviny,
cibule,
paprika sušená sladká,
olej,
sůl
Komentáře (9)