Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 281 kJ / 545 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,48 g |
Tuky | 5,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 281 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí směs s kořením
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M1gA
Moje poznámka
Kuřecí směs s kořením
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M1gA
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 4 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 6 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 6 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 7 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 7 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 1 hodinou
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 1 hodinou
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 3 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 3 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 3 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 4 hodinami
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 4 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 4 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Sahula před 5 hodinami
Tématické fráze:
kureci smes,
kuřecí směs recepty,
rychlá kuřecí směs,
kuřecí směs se špagetami,
kureci recepty,
kuřeci maso,
kuřecí směs rychla,
kuřecí směs recept,
recepty kuřecí směs,
kuřecí směs se špagetama,
kuřecí masová směs rychlé recepty,
recepty s kořením,
kuřecí směs s rýží,
kuřecí maso se špagetami,
vynikajici kureci smes,
pečené kuře s korenim,
kořeněná kuřecí směs,
kuřeci směs 2012,
sladká kuřecí směs,
směs z kuřecího masa
Suroviny:
maso kuřecí,
cibule,
paprika sušená sladká,
koření pečené kuře,
tymián sušený,
sušená bazalka,
sůl,
mouka hladká
Komentáře (9)
recept je hezký, nic mu nechybí ani nenadbývá... až na tvůj komentář