Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dort stíhačka

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

hanahcotton hanahcotton

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Klasický korpus promažeme krémem a marmeládou, potáhneme marcipánem a ozdobíme dle fantazie či přání oslavence.

Zveřejněno 7. 10. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dort stíhačka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k7V5

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dort stíhačka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k7V5

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (22)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Hani,nádhera,jako vždy;-):yes:

týýjo bavlnko:-O....podlepila jsi to éro pořádně? aby tě nefóklo z té startovačky;-):yes:...+13

+12 :yes: - jsi sikovna, dort je krasny. :-K

Lemi to zvládneme...:yes:

Hani super:yes::-Ktakže já udělám podobně ten další akorát s formulí takže opět budu otravovat:-8Posílám bodíka jsi vážně moc šikovná:-)

Hani super:yes::-Ktakže já udělám podobně ten další akorát s formulí takže opět budu otravovat:-8Posílám bodíka jsi vážně moc šikovná:-)

nádhera a ty jsi Hani šikulka:yes:+1;-)

Bože,lidi kde na ty nápady chodíte.potřebují to samé a je mi uplně jedno jestli je stíhačka modrá nebo oranžová.malý mi říká,že potřebuje celou letku + vojenský vrtulník i s pilotem.je to na BOHNICE.Jinak nádhera není co dodat

Jitko a Vlastíku...právě proto je dort vložen do kategorie Zdobení...ostatním pro inspiraci;-):-K

Dort je na pohled hezky. Myslim si ale, ze tento web je predevsim o receptech. No a podle Vaseho receptu bych asi dort neupekl, kdybych chtel postupovat krok za krokem od mouky pres vajicka az k finalnimu produktu. :-//

hanah, moc pěkný kousek :yes:

Hanko,jsi neskutečná šikulka,tohle je pro mě španělská vesnice...na zdobení mám obě ruce levý :-//:-//,ale komu není zhůry dáno v apatyce nekoupí,tak jenom obdivuji...:yes::yes::yes::-D

Bibi letadýlko je taky z marcipánu...:yes:a děkuji za pochvalu :-K

Moc hezké:yes::yes:+7

Tématické fráze:
dort vrtulník, vojensky dort, vojenske dorty, dort vojensky, stíhačka z marcipánu, dort helikoptéra, dorty vrtulník, dort s vrtulníkem, vrtulník z marcipánu, dort formule, dorty vojenske, dort s formulí, dort vrtulnik postup, vrtulník dort, recepty na dorty, dort vojenský vrtulník, dort, dorty z marcipánu, dorty formule, jak udělat stíhačku

Suroviny:
korpus, krém, marmeláda, marcipán

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu