Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 320 kJ / 1 271 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,81 g |
| Tuky | 15,87 g |
| Vláknina | 19,20 g |
| Cholesterol | 23 mg |
| Sodík | 2,07 g |
| Sůl | 5,13 g |
| Sacharidy | 238,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzská toastová pikantní pečená jablka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nOk4
Moje poznámka
Francouzská toastová pikantní pečená jablka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nOk4
Nejnovější recepty
Kotleta s pečeným bramborem na rozmarýnu
Přidáno před 9 hodinami
Hruškový štrůdl s ořechy
Přidáno před 10 hodinami
Krůtí srdíčka na ajvaru a lučinový knedlík (nízkosacharidová strava pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Špagety s kuřecím masem a mrkví v rajčatové omáčce
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové kostky po Znojemsku
Přidáno před 12 hodinami
Plněná sekaná z plecka
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Arašídová kolečka s půlměsíčkem
cebulka26 před 5 hodinami
Karbanátky z tresky se zeleninou
Kajkajak před 5 hodinami
Čokoládové s kytičkou
cebulka26 před 5 hodinami
Rychlý okurkový salát
Loiza před 6 hodinami
Farářské řízky
Sahula před 8 hodinami
Drožďové knedlíčky
SimonkaMona před 9 hodinami
Dort ořechový
vikinka09 před 9 hodinami
Dětský punč
Nazarukraine před 10 hodinami
Pěry z bramborového těsta
u4285996806 před 11 hodinami
Tématické fráze:
francouzska zemlovka,
recepty z jablek,
pečená jablka,
výborná pečená jablka,
toastova zemlovka,
recept na pečená jablka,
pečená jablka top recepty,
clafoutis jablka,
pikantní jablka recepty,
toasty s jablek,
pikantní jablka,
žemlovka pikantní,
clafoutis s jablky,
malinovy pikantni dezert,
jablka slané recepty,
fran ouzská žemlovka,
výborné pečené jablko,
francouzská buchta jablka,
vylepsena zemlovka,
jiunge na facebook 15356
Suroviny:
mléko polotučné,
bílek,
med,
esence vanilková,
sůl,
chléb toustový tmavý,
jablko,
rozinky,
skořice mletá,
cukr moučkový
Komentáře (6)