Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 320 kJ / 1 271 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,81 g |
| Tuky | 15,87 g |
| Vláknina | 19,20 g |
| Cholesterol | 23 mg |
| Sodík | 2,07 g |
| Sůl | 5,13 g |
| Sacharidy | 238,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzská toastová pikantní pečená jablka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nOk4
Moje poznámka
Francouzská toastová pikantní pečená jablka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nOk4
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 5 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno před 20 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 23 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 20. 12. 2025 12:19:24
Salát Emerald
Přidáno 20. 12. 2025 10:41:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vinná klobása trochu jinak
Peetrys před 22 minutami
Vinná klobása se žampiony, sýrem a šunkou
Sahula před 41 minutami
Vinná klobása pečená na zelí s karamelizovanou cibulkou
Sahula před 1 hodinou
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
JanSmola před 2 hodinami
Pusinky z bílků s vlašskými ořechy
katkachromcova2 před 3 hodinami
Vynikající pomazánka ze sušených rajčat
KrisZaezemi před 3 hodinami
Vánočka III
Marcela.Ma. před 5 hodinami
Kapří hranolky
loing před 15 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 15 hodinami
Tématické fráze:
francouzska zemlovka,
recepty z jablek,
pečená jablka,
výborná pečená jablka,
toastova zemlovka,
recept na pečená jablka,
pečená jablka top recepty,
clafoutis jablka,
pikantní jablka recepty,
toasty s jablek,
pikantní jablka,
žemlovka pikantní,
clafoutis s jablky,
malinovy pikantni dezert,
jablka slané recepty,
fran ouzská žemlovka,
výborné pečené jablko,
francouzská buchta jablka,
vylepsena zemlovka,
jiunge na facebook 15356
Suroviny:
mléko polotučné,
bílek,
med,
esence vanilková,
sůl,
chléb toustový tmavý,
jablko,
rozinky,
skořice mletá,
cukr moučkový
Komentáře (6)