"Rybí" salát z králíka od babičky z Chválenic
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 120 kJ / 2 419 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,84 g |
Tuky | 245,30 g |
Vláknina | 13,20 g |
Cholesterol | 390 mg |
Sodík | 2,63 g |
Sůl | 6,45 g |
Sacharidy | 39,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Rybí" salát z králíka od babičky z Chválenic
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nyv6
Moje poznámka
"Rybí" salát z králíka od babičky z Chválenic
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nyv6
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 9 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 11 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 19 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 5 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 7 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 7 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 8 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 9 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 9 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 9 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 10 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 10 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 10 hodinami
Tématické fráze:
rybi salat z kralika,
recept na rybi salát z kralika,
salat z kralika,
recept rybi salat z kralika,
recept na rybí salát u vody,
falešný rybí salát,
kralik do sklenic,
úžasný králík,
směs rybí salát,
recepty rybi salat z kralika,
recepty,
jmena kralicku od z,
rybi salar z kralika,
králík recept po babičce,
mala babicka 2016,
top recepty.cz
Suroviny:
králík,
voda,
ocet,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
směs salátová,
moravanka,
hrášek sterilovaný,
cibule,
majonéza,
hořčice,
sůl,
pepř
Komentáře (10)
Marri: Já už ho znám dlouho, ale bohužel jen teoreticky. Taky mě to láká. Jen budu muset hodně omezit množství surovin, abychom neměli zásoby až do příštích Vánoc!