

Rybí salát - z králíka
Suroviny
- 1 ks králíka (uvařeného doměkka až se rozpadá)
- 250 ml tatarské omáčky
- 250 ml majonézy
- 200 ml bílého jogurtu
- 1 balení sterilovné zeleniny (MORAVANKA)
- 1 lžička plnotučná hořčice
- 1 lžička octa
- 1 ks cibule
- 1 ks sterilované okurky
Postup přípravy receptu
Z uvařeného králíka obereme maso a pokrájíme na kousky.
Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, okurku, sterilovanou zeleninu a dáme i část nálevu.
Přidáme tatarskou omáčku , majonézu , jogurt, plnotučnou hořčiči , ocet. Vše dobře promícháme a podle chuti osolíme a opepříme.
Zeleninu dáme podle chuti.
Místo octa můžeme dát citronovou šťávu
Pochutnali jste si? Sdílejte recept!
Sdílet na Facebooku Poslat emailem
Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky
Alternativy k tomuto receptu
Zobrazit další alternativyOhodnoťte recept: Rybí salát - z králíka
-
Nahradila jsem kuretem . A paradicka
-
Salát byl moc dobrý, chutnal celé rodině, i všem v kanceláři
Opravdu nikdo nepoznal, že to není z rybyOpravdová dobrota
-
To je rybí salát jak noha.
-
Děláme tenhle salát z králíka docela často, musím říct, že je to naprostej luxus.Vřele doporučuju.
-
tento recept se mi velmi zalíbil,byl náhodný a vypadá to dobře.
dávám bod a ukládám,vyzkouším.
-
Salát jsem udělal.Moc mně chutná a dělám si ho,s přední části králíka.Ten kdo nepěstuje králíky,atˇ to skusí z kuřetem.
-
může to být dobré ale co je na tom rybího???????????
-
vybusna, říká se poslední hospodářství pro to, že krmení je drahé a jak
víme, přibylo tolik králičích nemocí, že ačkoliv je necháš naočkovat, kolikrát ti všechno vyhyne.A to je dost drahá záležitost a člověk by zaplakal.
-
a ja nerozumiem co to znamena, ked sa povie, ze kralik je posledne hospodarstvo
-
jojky! to vypadá luxusně!!
šmankote,jen toho králíka,kde ted seženu! no nic... zkusím to nahradit něčím jiným...máme doma morčata
. Co myslíte,je lepší samec?nebo samička! 5 samyc
-
Ježíš, králík, je fakt, že je to poslední hospodářství, říká se to i tady. Ale my z věžáku bychom dali kdoví co, za pěkného ušáčka, pěkně po Béřovicku, mňam!
V obchodě jsou to vychrtliny, jak dostihové koně, z toho jsou k použití jen stehna snad
. Ale fakt jsem nikdy neslyšela, že by se to dalo použít, jako rybí salát. Lidé jsou tak vynalézaví!
-
aj moj tatko choval kralikov....uz si nepamatam presne, ale nejak ako...belgicky obor, alebo tak nejako....jezis tie zajace boli velke ako male psi a tiez som nemohla uz zajacinu ani vidiet. ale co som mohla vzdy tak to bola klasicka nedelna zajacia polievka s pecienkovymi haluskami. a tiez sme zamiesavali zajacie maso s bravcovym a tym plnili domace klobasy. a potom sme zacali so zajacieho masa robit taku velkonocnu specialitu, ktora sa robieva z mladych jahniatok. co sa tyka zajaciny, tak mam k nej vlazny vztah,ale moj manzel by sa vedel nim krmit od rana do vecera. otecko teraz chova uz len take klasicke usiaky a prave pred dvoma tyzdnami ked som bola na slovensku, tak jedna mlada zajacicka, cela zblbnuta od nevyspytatelneho pocasia vrhla mlade. v novembri je to nieco neuveritelne.
-
Kdysi jsem měl za jeden rok cca 100 králíků. 4 ramlice Novozélandský bílý a VSS a připouštěl jsem je třikrát až čtyřikrát do roka. Rodina až nemohla králíčí maso ani vidět. Dělal jsem všechno možné až po tlačenku, domácí šunka a klobásky a dělali pořád jen
Ale ten salátek bych si dal. Ale králíky už nechovám. Králíkárnu jsem rozbil a spálil. Moje babička vždycky říkala: "Králík, to je poslední hospodárka."