Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 283 kJ / 1 263 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,38 g |
Tuky | 45,25 g |
Vláknina | 34,00 g |
Cholesterol | 598 mg |
Sodík | 4,38 g |
Sůl | 10,71 g |
Sacharidy | 81,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelí v sekané
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rnOE
Moje poznámka
Zelí v sekané
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rnOE
Nejnovější recepty
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 5 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
olivka před 34 minutami
Vejce v hořčicové omáčce
Ivyjg před 1 hodinou
Utopenci alá pan Kaplan
helka před 1 hodinou
Jogurtová buchta s třešněmi
novakovajanna před 2 hodinami
Krupičková polévka
taleonka10 před 2 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
KatkaZu před 3 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
TondaJ před 4 hodinami
Šťáva z květů černého bezu 2
Jindriskas před 4 hodinami
Bezé ořechová roláda se šlehačkou
Jandulka13 před 5 hodinami
Gnocchi s cuketou
veronika_straka před 5 hodinami
Tématické fráze:
sekana se zelim,
sekaná na zelí,
zeli v sekané,
zelí k sekané,
sekaná s kysaného zelí,
recept zelí v sekané,
sekaná se zelím a knedlíky,
sekaná recept,
sekana ze zeli,
zeli a sekaná,
sekaná peče se kysaným zelím,
sekana*+zeli,
sekana s kysanym zelím,
recept sekaná zelí,
recepty ze sekane a zeli,
sekaná s s kysanym zelim,
sekaná se s kysanym zelim,
sekaná s s kyselým zelím,
sekane maso se zelim,
sekaná na kysném zelí
Suroviny:
maso mleté mix,
cibule,
vločky ovesné,
vejce,
koření polévkové,
zelí kysané,
cukr hnědý,
sádlo
Komentáře (4)