Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 881 kJ / 1 167 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,45 g |
Tuky | 94,00 g |
Vláknina | 2,25 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 56 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 59,55 g |
Postup přípravy
Krok 1: Tvaroh rozdrobíme a smícháme s krupicí. Máslo i připravený tvaroh rozmícháme ve vodě a pomalu uvaříme na kaši. Nesolíme.
Krok 2: Na talíři polijeme kaši medem.
Krok 3: I když tak vypadá - není to krupicová kaše. Chuť je nakyslejší, výraznější, s medem báječná.
Zveřejněno 24. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Syrná kaše s medem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rnPk
Moje poznámka
Syrná kaše s medem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rnPk
Nejnovější recepty
Drůbeží špízy s řapíkatým celerem
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové medailonky na zeleném pepři
Přidáno před 7 hodinami
Pečené papriky s mozzarellou
Přidáno před 9 hodinami
Kosmatice na sladko vhodné i pro diabetiky
Přidáno před 21 hodinami
Párečky v těstíčku
Přidáno před 22 hodinami
Pikantní kuřecí nudličky s cukrovým hráškem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Guláš z multifunkčního hrnce
Nora. před 3 hodinami
Babiččina koprová omáčka
Sefiragold před 3 hodinami
Knedlík houskový jednoduchý a rychlý
Sefiragold před 3 hodinami
Mřížkový koláč - osvědčený
hana.jenikovska před 4 hodinami
Drůběží v peřině
Dadka0 před 6 hodinami
Roláda z BeBe sušenek
natalietiserova6 před 6 hodinami
Pikantní fazolková polévka s bramborem a koprem
limosek před 9 hodinami
Játrový sýr podle ČSN
19488 před 20 hodinami
Domácí vlašský salát
Sefiragold před 23 hodinami
Chutný salát z čínského zelí
Sefiragold před 23 hodinami
Tématické fráze:
pohanka recepty výborné,
recept kaše středověku,
marokanky s vlockami a medem
Suroviny:
tvaroh plnotučný,
máslo,
krupice,
voda,
med
Komentáře (8)
enynka: sladit hezky po staročesku medem, jestli více tvarohu nevím, takto vařili kdysi, ale zkusit to můžeš