Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové na pórku

Hodnocení receptu je 4,8 (27×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

spagetka spagetka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 048 kJ /
490 kcal
Bílkoviny85,32 g
Tuky12,94 g
Vláknina4,03 g
Cholesterol 160 mg
Sodík 214 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy7,31 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: V misce si smícháme koření a kostky masa v tom obalíme, necháme odležet. Krok 2: Na rozpáleném oleji osmahneme cibuli, česnek. Krok 3: Půlku bílé a zhruba třetinu zelené části pórku nakrájených na kousky, zatáhneme na něm maso. Krok 4: Podlijeme vývarem a dusíme do změknutí. Krok 5: Na konci přidáme zbylý pórek. Krok 6: Podáváme s rýží, těstovinami nebo bramborami.

Zveřejněno 2. 2. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové na pórku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2Qnj

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové na pórku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2Qnj

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (45)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

anellofaron: sto lidí, sto chutí ;-);-);-), děkuji za vyzkoušení.

anellofaron 14. 2. 2016 10:52
no já jsem to dneska uvařila(řídila jsem se hlavně podle vašich velmi pochvalných recenzí) a zase tak moc jsem to nevychvalovala,mi víc chutná na stejný způsob s hlávkovým zelím a nebo taky s kapustou.

cecilka: asi jsi četla někde jinde - nikomu talíř nevadí (neprekáža), naopak!
Jídlo je jednoduché, už podle odhadu moc dobré a je krásně naservírované:yes:

cecilka:;-):yes:

Vázené diskutujúce/i, preco vám prekáza práve tanier, na ktorom je jedlo sevírované:-? Nebolo by lepsie najprv recept vyskusat a potom hodnotit:-?:-?:-? A maiva, skuste dodrziavat hesla, ktore mate na svojom profile:-!;-)

Jo a zapomněla jsem, že ještě dávám hořčici, doporučuju vyzkoušet :-p

spagetka: Ještě, že já mám každý talíř jiný.:-D. Já se tady směju, jak koza. Každý z nás se tady něco naučil, že jen ty bys zůstala za opicema? Bože můj...

nomada: Ty chudero, to byl fakt dotaz k jídlu :no:

MajkaM: díky:-K:-K
cecilka: vepřové použij jakékoli - plecko třeba

:-p:-p:-p, vyskusam, ale z bravcoveho bocika, chvostiky su u nas uzkoprofilovy, ba az podpultovy artikel:-((

Jednoduché a určitě dobré. Mám ráda takové recepty.:-K

casino: maiva ale názor nezměnila, jestli jste to nepochopil, no nic, tohle je fakt do nebe volající, ještě že sem nedávám recepty, tady se člověk octne na pranýři ani neví jak:-//

Děkuji vám :-K:-K.

Petra:
Milá Petro, jenom idiot nemění názor...;-)

maiva: Tak buďto si stojíte za svým nebo ne, pokud ne tak nepruďte. Stále totiž nechápu, jaký je rozdíl mezi tímhle a jinými recepty oné autorky! Zřejmě vaše blbá nálada.

Angel 666: Zdržím se dalšího komentáře. Všechno je OK.

maiva: když se dívám na ostatní fotky špagetky, tak mi taky nepříjde, jako Petře, že by bylo nějak "jiné", než její ostatní fota.

maiva: Mě by zajímalo co myslíte tím, že je tohle jídlo o level jinde. Koukala jsem na ostatní recepty a nepřijde mi.

:-p mňam:yes:

Maso na pórku je moc dobré :-p:yes: A čím méně se ochucuje, tím víc dostanou šanci vyniknout základní ingredience. Hezky naservírováno, nepohrdla bych ;-)

Angel 666:Angel, máš jistě pravdu, ale rukopis autora za ty leta je snad poznat;-)Tohle jídlo je o nějaký level jinde.
Jinak recept je jistě dobrý:-p

Někdy je jídlo prostě fotogenické a někdy, i když na chuť výborné, tak na talíři nevypadá vábně :-)).
Tenhle recept je pěkný a i evidentně fotogenický ;-):yes:

Také dělám na pórku, ale spíš kuřecí na kousky. Přidávám sojovku... bez té to není ono... :-p Co je to za hloupou diskuzi, někdy se fotka povede líp, někdy hůř, někdy to jídlo vypadá nádherně, někdy je chuť lepší než vzhled - pomazánka z mlíčí prostě na pohled moc hezky nevypadá, ale na talíři je to vyfocené hezky (tu fotku po smíchání v misce bych už nedávala, kdyžtak bych pomazánku přendala do čisté misky). Tak co řešíte.

spagetka: Nerozumíme si. Když srovnám úhledně upravený tento talíř a ten například dnešní s pomazánkou, vidím velký rozdíl. Proto mě napadlo se zeptat. Nejde o ostrost fotky nebo tak, ale o prezentaci a ochucení jídla. Je to samozřejmě Vaše věc :-K

spagetka: neurazilo, rozesmálo :-))
A jinak mám tady stejný názor jako čokoládka, ale to už jsem ti přeci psala včera.

Ja jsem se ted schvalne divala a ten bily talir ma spagetka u x receptu, casto i u receptu, kde ma fotopostup pripravy, pomaly hrnec atd.Asi by me take tahle diskuze mrzela.

Recept si zaslouzi bod-nepreplacana dobrota, navic moc pekne a vkusne naservirovana.Tohle se opravdu hodne povedlo:yes:.

cathleen: já chápu, ale do prčic práce, promiň, co s tím mám dělat? Vařím a fotím sama, nikdo to za mě nedělá. Tečka. nechci rozviřovat zas bbé diskuze, ale bránit se teda budu. Řekneš mi, o co tu jde? Řada lidí se ve focení zlepšila, to je snad normální ne? A nezlob se, tebe by toto podezření neurazilo? Mne by nenapadlo ti napsat, hele, ta fotka je moc pěkná, ta není tvoje.... Fakt ne. na to si tě totiž dost vážím a věřím ti, já ano. nemám ve zvyku podvádět. Hezký den.

spagetka: kruciš, kdo tu mluví (píše) o chybě?:-//
Říkám, že je tahle prezentace jiná než tvoje dnešní mlíčí. Tečka.

nomada:chááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá a jak mám dokázat vážená dámo, či muži, že jsem vařila já? Pozvat vás na kafe? Klidně.

cathleen: A nemůže to být tím, že mám od vánoc nový foťák, protože mi starý dosloužil, tenhle umí líp a nechceš třeba uznat, že i já se mohu lecčemu přiučit i třeba tu? To je fakt chyba????:-O:-O:-O:-O

spagetka: nesměj se, mě napadlo totéž:-p Talíř vidět netřebuji - vždyť i kdyby vařila dcera nebo sousedka, je to fuk - recept je to pořád pěkný.
Jen to prostě není tvůj rukopis;-)

nomada: :-) Mám tanierov 7 sád, klasického tvaru, + biele atypické 3 z Kiku. A môžem ti povedať, že to isté jedlo na rôznom tanieri vyzerá úplne inak. Takže varí mi to 10 rôznych ľudí ? Mať tak tvoje problémy...;-)

spagetka: Odpověděla jsem si sama - takže jídla nevaříte ani neservírujete Vy - myslela jsem si to ;-) Tento recept je povedený, chutnalo by mi.

nomada: blbej dotaz to fakt je, odpověděla jste si sama. Když Vám teď předhodím onen čistý bílý talíř na fotce, tak napíšete, že stejně není můj:-D:-D:-D:-D. Takže vo co gou??????

Můžu mít hloupý dotaz? Kdo Vám vaří a servíruje jídla na bílých talířích? Rozdíl mezi nimi a Vámi připravenými jídly je natolik markantní, že mě napadá, že autorkou jídel na bílých talířích nejste Vy :-8:-8

Jana Remkova: Jani, ne, v normálním kastrolu, zhruba za 50 minut bylo maso měkké a dobré to fakt bylo ;-):-p

Dělala jsi v pomaláku? Paráda. Jednoduché a určitě dobré :-)

maris::-K:-K:-*

spagetka: právě proto je to výborné - protože to je jednoduché;-):-))

Díky moc a zkuste, je to výborné, ač jednoduché:-K:-K

Pěkný jednoduchý recept :yes::yes:

Tak to by se u nás taky mohlo:yes::-p

Anna Kocikova::-)mám stejný pocit:yes:

Mě by chutnalo:-pHezký recept i fotka:-K:yes:

Tématické fráze:
vepřové na porku, vepřové maso na porku, pórek recepty, vepřové maso na pórku recept, vepřové maso na na porku, vepřové v porku, recepty z pórku, veprové kostky na pórku, veprove porek, vepřový na pórku, vepřové maso v porku, veprove s porkem, vepřové na porku recept, vepřové maso s pórkem, porek recept, veprova na porku, recepty na pórek, recept na porek, vepřové naporku, recept vepřové na pórku

Suroviny:
maso vepřové, pórek, cibule červená, česnek, kmín celý, pepř, tymián, sůl, vývar, olej

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu