Suroviny
Porce: 3 - 4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 969 kJ / 1 188 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 81,64 g |
| Tuky | 32,53 g |
| Vláknina | 94,55 g |
| Cholesterol | 815 mg |
| Sodík | 16,41 g |
| Sůl | 40,88 g |
| Sacharidy | 94,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hustá kaše z červených fazolí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1P2o
Moje poznámka
Hustá kaše z červených fazolí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1P2o
Nejnovější recepty
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 3 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 4 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 8 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 15 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 21. 12. 2025 17:52:16
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí piškoty
Marjet před 1 hodinou
Rychlá ořechová náplň do cukroví
zvon23 před 2 hodinami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Wanilor před 3 hodinami
Piškotová vosí hnízda
vladka.sme před 4 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Slavista62 před 4 hodinami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
Slavista62 před 4 hodinami
Domácí šunková pěna
Slavista62 před 4 hodinami
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 4 hodinami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 5 hodinami
Nivové hvězdičky
80Katerina.M před 5 hodinami
Tématické fráze:
červené fazole recepty,
recepty s červených fazolí,
červené fazole recept,
úprava fazolí červených,
recepty z červených fazolí,
fazolová kaše červené fazole,
červené fazole příprava,
fazole kefir,
fazole a kase,
červené fazole,
fazolová kaše z červených fazolí,
priprava fazolove kase,
priprava fazoli,
vaříme z červených fazolí,
recept na upravu červených fazolí,
fazole kase
Suroviny:
fazole červené,
voda,
olej,
kefír,
sůl,
vejce,
kmín celý,
paprika sušená pálivá
Komentáře (3)