Suroviny
Porce: 3 - 4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 969 kJ / 1 188 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,64 g |
Tuky | 32,53 g |
Vláknina | 94,55 g |
Cholesterol | 815 mg |
Sodík | 16,41 g |
Sůl | 40,88 g |
Sacharidy | 94,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hustá kaše z červených fazolí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1P2o
Moje poznámka
Hustá kaše z červených fazolí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1P2o
Nejnovější recepty
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno před 12 hodinami
Lišky na špeku, pečená dýně s květákem a volská oka (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Řízky z pýchavky
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno 4. 8. 2025 16:57:15
Houbová omeleta
Přidáno 4. 8. 2025 12:00:03
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
Přidáno 4. 8. 2025 07:24:33
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
gatear před 9 hodinami
Langoše z jogurtu
EvaCh před 10 hodinami
Afrika řezy
dadmilka před 11 hodinami
Cuketová pochoutka
marunda před 11 hodinami
Vdolečky
gabrielamachova23 před 12 hodinami
Salát ze salátových okurek
alan.h před 12 hodinami
Lečo se smaženými vejci
stosmi před 14 hodinami
Švestkové knedlíky
Irena1984 před 15 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Irena1984 před 15 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
VeruHat před 16 hodinami
Tématické fráze:
červené fazole recepty,
recepty s červených fazolí,
červené fazole recept,
úprava fazolí červených,
recepty z červených fazolí,
fazolová kaše červené fazole,
červené fazole příprava,
fazole kefir,
fazole a kase,
červené fazole,
fazolová kaše z červených fazolí,
priprava fazolove kase,
priprava fazoli,
vaříme z červených fazolí,
recept na upravu červených fazolí,
fazole kase
Suroviny:
fazole červené,
voda,
olej,
kefír,
sůl,
vejce,
kmín celý,
paprika sušená pálivá
Komentáře (3)