Hustá kaše z červených fazolí

Brezenduben Kuchařka: Brezenduben

Doba přípravy: neumím odhadnout 3 - 4 porce Luštěniny 1 názor

Recept si neoblíbil žádný kuchař

Suroviny

250 g červených fazolí
voda
olej
1 velká nebo 2 menší cibule
250 ml kefíru
5 lžiček soli
3 vejce
3 lžičky kmínu
2 lžičky pálivé papriky
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Červené fazole přes noc namočíme ve vodě, aby nabobtnaly. Ráno vodu slijeme, v nové vodě vaříme do měkka.

  2. Mezitím na oleji osmahneme pokrájenou cibuli, přidáme sůl a kmín, zalijeme kefírem, přidáme rozkvedlaná vejce a povaříme asi 10 min.

  3. Přidáme pálivou papriku, uvařené červené fazole, trošku vody a vše rozmixujeme. Kaše je hutná, sytá a dobrá.

Poznámka

Fotografovat už není co...

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Hustá kaše z červených fazolí

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    Kaša bola v podstate dobrá, len som drasticky ubrala soľ. :-D Prišlo mi to neskutočne veľa podľa rozpisu surovín. A ešte jednu úpravu by som urobila : papriku by som pridala do orestovanej cibuľky s kmínom, premiešala, až potom pridala kefír. Paprika sa chce pekne rozpustiť v tuku. Vodu som nepridávala žiadnu. Bolo by to riedke.:-p

    Odpovědět

Tématické fráze: červené fazole recepty recepty s červených fazolí fazolová kaše červené fazole červené fazole příprava fazole kefir fazole a kase recepty z červených fazolí červené fazole fazolová kaše z červených fazolí priprava fazolove kase priprava fazoli vaříme z červených fazolí recept na upravu červených fazolí fazole kase

Zapomněl/a jsem heslo