Postup přípravy
Krok 1: Připravíme dvojité kusy alobalu podle počtu porcí, které budete připravovat. Do středu dáme lžičku másla, jestli přepuštěného nebo normálního je asi jedno. Maso připravíme dvěma způsoby.
Krok 2: Část plátků masa důkladně z obou stran pomažeme kremžskou hořčicí, položíme na máslo a navrstvíme jablka, pokrájená na plátky.
Krok 3: Lilek pokrájíme na tenké plátky a nasucho opečeme na pánvi - plátky opravdu tenké, tak 2 mm. Na máslo dáme nakrájenou cibuli na plátky, na ni osolené, opepřené a počesnekované maso a navrch opečené plátky lilku. Ještě trochu posolíme a posypeme česnekem. Můžeme přidat rozmarýn nebo tymián, ale není to nutné.
Krok 4: Oba druhy připraveného masa na alobalu postříkneme olejem a důkladně zabalíme. Pečeme asi hodinu, ke konci alobal otevřeme, aby se trochu vypekla šťáva.
Zveřejněno 24. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karé v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AlEp
Moje poznámka
Karé v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AlEp
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 2 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 3 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 4 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 4 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 41 minutami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 1 hodinou
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 1 hodinou
Houbové rizoto
Konstantin. před 1 hodinou
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 1 hodinou
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 2 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Sahula před 2 hodinami
Guláš SPECIÁL
Sahula před 2 hodinami
Kuřecí prsa s cizrnou, olivami a rajčatovou omáčkou
AnnaKrizova před 2 hodinami
Tématické fráze:
karé,
vepřové kare v v alobalu,
karé recepty,
co je to karé,
veprove kare v alobalu,
vepřové karé v pečené v alobalu,
druh masa kare,
kare v alobale,
recepty z karé,
vepřové karé - receptyv alobalu,
kare v alobalu,
vepřové- karé v alobalu
Suroviny:
kotleta,
cibule,
lilek,
ghee,
hořčice kremžská,
jablko,
sůl,
pepř,
česnek sušený,
olej,
alobal
Komentáře (7)