Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Skoricove nekynute buchty

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min

20 min (20 min příprava)

18. 4. 2013 16:44

Suroviny pro 12

12

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie14 781 kJ / 3 533 kcal
Bílkoviny61,07 g
Tuky19,46 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 31 mg
Sodík 201 mg
Sůl0,96 g
Sacharidy770,84 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Karla

10. 9. 2015 17:26

Dobrota na pátek co sladkého uvařit:-K:yes:;-);-)

Mafaf

14. 12. 2014 18:35

Upečeno :-)). Dobré, jen na nás moc sladké, takže příště dám jen polovinu cukru, hlavně do náplně. Jinak super:yes:

Irrena Irrena

20. 4. 2013 18:10

Moc pěkný recept;-):yes::yes::yes:

jarka skrobakova

20. 4. 2013 15:34

super :yes:

hazel hazel

20. 4. 2013 15:28

123Rony321:Dekuji za spravny preklad.Jiz jsem to opravila v recepise.

senky senky

20. 4. 2013 07:47

Asi zítra vyzkouším;-) moc lákavé:yes::yes:

123Rony321 123Rony321

20. 4. 2013 07:44

Jedná se o klasickou rozepínací formu na dorty - viz google

ivulinka ivulinka

19. 4. 2013 19:08

:yes::-p

Hanis

19. 4. 2013 07:28

Tak tohle určitě vyzkouším, díky za receptík :-K

jarda Kadic jarda Kadic

18. 4. 2013 20:53

Nadja: Já neříkám,že jde o tvar,ale o dortovou rozpínací formu.

Nadja Nadja

18. 4. 2013 19:35

jarda Kadic: nejde vůbec o tvar formy

jarda Kadic jarda Kadic

18. 4. 2013 19:04

Nadja: Já to typuji podle tvaru na dortovou formu,ten tvar tomu odpovídá;-):yes: tak,jak píše Jitka:yes::yes:

Nadja Nadja

18. 4. 2013 18:58

hazel: děkuji, hledala jsem na netu, ale nenašla jsem.
Já mám starou rozevírací formu na bábovku - tak to asi bude něco podobného. :-O

Jitkas

18. 4. 2013 18:57

Nadia: Rozepinaci kulata forma.

hazel hazel

18. 4. 2013 18:46

Nadja:U nas prodavaji pravou tekutou vanilku v lahvickach.Ja myslim ze u Vas take,ale kdyz ne,tak je to tedy vanilkove aroma.
Spring form,snazila jsem se to prelozit ,ale nejak me to nejde.Je to forma na dorty a ta postrani hrana je na pruzinu a da se oddelat po upeceni dortu. Ja to vyfotim a pridam fotky,ale ted jdu ven,tak az se vratim.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: skoricove buchty tvarohové buchty nekynuté nekynuté skořicové šneky recept na nekinute buchty nekynute tvarohove buchty nekynutá buchta jako kynutá skoricove buchticky buchta ve tvaru srdce nekynute buchty z tvarohu nekinute buchty recept na nekynutou buchtu buchty do dortovych forem nekynute buchty s tvarohem nekynute testo na buchtu nekynutá buchta s tvarohem skořicová nadivka do buchet nekynute buchty se sodou skořicové šneky recept nekynute nekinute těst to skoricovi sneci z nekynuteho těsta

Suroviny: tvaroh, podmáslí, cukr, máslo, vanilka, mouka, prášek do pečiva, soda jedlá, sůl, máslo, cukr hnědý, skořice mletá, koření nové koření mleté, koření hřebíček, ořechy pekanové, cukr, mléko, vanilka

TopRecepty.cz

Skoricove nekynute buchty

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vxYM