Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 118 kJ / 745 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 47,15 g |
| Tuky | 26,71 g |
| Vláknina | 10,03 g |
| Cholesterol | 334 mg |
| Sodík | 1,22 g |
| Sůl | 2,96 g |
| Sacharidy | 75,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 7. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Savojské brambory se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y9E9
Moje poznámka
Savojské brambory se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y9E9
Nejnovější recepty
Smažený pórek v těstíčku
Přidáno před 2 hodinami
Jednohubky s tresčími játry, červenou cibulí a řeřichou
Přidáno před 2 hodinami
Rolky ze šunkového salámu
Přidáno před 2 hodinami
Těstovinové vafle jako příloha
Přidáno před 9 hodinami
Kuře na paprice podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 11 hodinami
Domácí veka
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těsto na pizzu
[email protected] před 34 minutami
Tvarohová pizza
veronika_straka před 57 minutami
Salát Coleslaw
ivanc před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Stesticko před 1 hodinou
Asijský pikantní zelný salát
Fitulka před 1 hodinou
Roládky z toustového chleba
Fitulka před 1 hodinou
"Tatarák" z tvarůžků a camembertu
Fitulka před 1 hodinou
Cibulová polévka
AndreaRinger před 2 hodinami
Hovězí plátky na zelenině a houbách
Therak před 2 hodinami
Salát z hlávkového zelí
poirotka před 3 hodinami
Tématické fráze:
savojské brambory,
recepty z brambor,
savojský pekáček,
savojske recepty,
recepty savojske brambory,
recepty na brambory,
savojské brambory recept,
zapečene brambry se sýrem,
savojske zapecene brambory,
recept bramborák,
recept s brambor,
savojsje brambory,
brambory se sýrem-recepty,
recepty ze sýrem,
bramborák se syrem,
recept z brambor,
brambory recepty,
recept na savojský pekáček,
recept savojské brambory,
savojské jídlo
Suroviny:
brambory,
mléko,
vejce,
sýr strouhaný,
česnek,
máslo,
bylinky,
sůl,
pepř
Komentáře (3)