Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 227 kJ / 1 966 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,68 g |
Tuky | 12,03 g |
Vláknina | 26,53 g |
Cholesterol | 10 mg |
Sodík | 71 mg |
Sůl | 0,07 g |
Sacharidy | 386,53 g |
Postup přípravy
Krok 1: suroviny dáme do pekárny (tekuté, sypké), droždí a kvásek nahoru na mouku a použijeme program Celozrnný.
Krok 2: Hotový chleba vytáhneme z formy a necháme vychladnout na mřížce.
Zveřejněno 25. 7. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Podzimní jogurtový chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pjQX
Moje poznámka
Podzimní jogurtový chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pjQX
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 15 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 16 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký koláč s nektarinkami
MajdaTrajda před 16 minutami
Žampionový krém
blanka12 před 27 minutami
Meruňkový koláč
jalamo před 2 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 3 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 4 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 4 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 6 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 7 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 12 hodinami
Suroviny:
jogurt bílý,
voda,
olej,
kmín drcený,
sůl,
mouka žitná chlebová,
mouka hladká,
mouka chlebová pšeničná,
droždí,
kvas žitný
Komentáře (4)
Díky za vysvětlení.